Spanac cu smintina

Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg. de spanac,
  • 50 g de unt sau margarina,
  • 200 ml de smintina,
  • 30 g de pesmet,
  • usturoi,
  • ulei,
  • sare.

Mod de preparare:

Spalati foarte bine spanacul si puneti-l la fiert in apa clocotita si sarata. Lasati-l sa fiarba 20 de minute, apoi puneti-l in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, infierbintati ulei sau unt, puneti doi catei de usturoi tocat, dupa 1 minut adaugati spanacul si amestecati cu o lingura de lemn. Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Dati vasul la cuptor pentru 10 minute.

kurtmann.ro

Servire:

Serviti spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet puneti telemea sau cascaval ras, serviti preperatul ca felul intii.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.