Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Share Button

Timp de preparare: cca 1/2 ora.
Cca 270 kcal/portii.
Se consuma cu salata mixta.

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci champignons, mici,
  • 1 ceapa,
  • 3 l.s. unt,
  • 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt,
  • 500 g rosii taiate bucati (din conserva),
  • sare,
  • piper negru macinat,
  • putin zahar,
  • 400 g spaghete,
  • 3 l.s. parmezan proaspat ras.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi. Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt aproximativ 5 minute. Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac. In acest timp se fierb spaghetele 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu parmezan.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.