Sos verde

consultanta Dan Bradu
Share Button

Timp de preparare: 25 minute
Ingrediente:

  • Maioneza – 0,600 gr,
  • piper – 0,001 gr,
  • spanac – 0,150 gr,
  • sare – 0,020 gr

Mod de preparare:
Se curata spanacul de codite si impuritati, se spala se opareste si se fierbe 15 minute in apa cu
sare. Se stecoara si se paseaza prin sita fina. Pireul rezultat se da la rece, dupa care se
amesteca cu maioneza, potrivindu-se la gust de sare si piper. Se serveste la preparate din
peste si oua.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.