Sos romanesc

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 20-25 g faina,
  • o lingurita ceapa rasa fin,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 1/4 l suc rosii,
  • completata cu 1/4 l apa patrunjel,
  • telina,
  • marar,
  • sare.

Mod de preparare:

Faina se prajeste la foc mic nu direct pe flacare amestecind mereu pina cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc se pune se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a fost pregatit.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.