Sos Mascarpone

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 250g Mascarpone,
  • 3 linguri smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita suc de lamaie,
  • 250g crevete (proaspete sau congelate),
  • 1 galbenus,
  • 4 lingurite piper roz.

Mod de preparare:

Mascarpone se omogenizeaza intr-o craticioara cu smantana si se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie. Se adauga crevetele si se incalzesc impreuna. Craticioara se ia de pe foc si galbenusul s amesteca in sos. Se aseaza cu taitei lati, se garniseste cu piper rosu si se serveste.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.