Sos de somon

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 150g somon afumat,
  • 1 ceapa de apa,
  • 1 lingura unt,
  • 1 lingura ulei,
  • 125ml vin alb sec,
  • 300ml smantana,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Somonul se taie fasii de circa 2cm largime, Se curata ceapa de apa. Se incing uleiul si untul si se caleste ceapa. Se stinge cu vin si se lasa sa fiarba putin. Se toarna smantana. Se sareaza si se pipereaza. Somonul se adauga in sos, se lasa circa 4 minute sa fiarba impreuna. Se serveste cu Fettuchini.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.