Sos de smantana

Share Button

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare,
  • 350g champignons,
  • piper,
  • 3 linguri ulei,
  • 200ml smantana,
  • un pumn de verdeata,
  • 2-3 linguri vin alb,
  • patrunjel pentru ornat.

Mod de preparare:

Curatati ciupercile si taiati-le felii fine. In ulei se calesc ceapa si ciupercile. Turnati deasupra 20ml apa si smantana, lasati sa dea intr-un clocot, adaugati verdeata amestecand, lasati sosul sa fiarba putin la foc mare, adaugati dupa gust vin.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.