Sos de rosii si coniac

Share Button

Ingrediente:

  • 4 rosii,
  • 2 cepe verzi,
  • 60g unt,
  • 3 linguri coniac,
  • 60g parmezan proaspat ras,
  • sare,
  • piper,
  • 200ml smantana.

Mod de preparare:

Se oparesc rosiile, se jupoaie pielita, pulpa se taie cuburi. Ceapa verde se curata si se spala. Se taie cateva rondele si se pun deoparte, restul se toaca si se caleste 5 minute in unt. Se stinge cu coniac. Se adauga rosiile si parmezanul, se sareaza si se pipereaza. Sosul se aranjeaza pe farfurie cu macaroane si se presara deasupra restul de rondele de ceapa.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.