Sos de ou cu mustar si castraveti acri

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • oua fierte (2),
  • ulei (150 ml),
  • mustar (1 lingura),
  • zeama de lamiie (de la 1/2 lamiie),
  • castraveciori murati (2),
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel.

Mod de preparare:

Ouale se curata de coaja, se scot galbenusurile si se freaca cu uleiul, turnat cite putin, pina se obtine o crema, la care se adauga mustarul si zeama de lamiie, frecind pina la omigenizare. Se pun apoi albusurile tocate marunt, castravetii tocati, tarhonul, putin piper, sare dupa gust si patrunjel.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.