Sos de legume si branza

Share Button

Ingrediente:

  • 100g branza Gouda,
  • 1 catel de usturoi,
  • 125ml smantana,
  • 125ml lapte,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara,
  • 2 rosii,
  • 1 dovlecel,
  • 1 ardei gras,
  • 1 lingura ulei,
  • 200g mazare,
  • 50g telemea.

Mod de preparare:

Se taie cuburi branza Gouda. Usturoiul se toaca marunt. Ambele se pun la foc, impreuna cu smantana si laptele, pana ce branza se topeste. Se pune sare, piper si nucsoara. Se oparesc rosiile, se jupoaie, se taie cuburi pulpa. Dovlecelul si ardeiul gras se taie marunt. Se calesc in ulei 10 minute rosiile, mazarea, dovlecelul si ardeiul gras. Sosul se serveste cu Ravioli si se presara telemea rasa.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.