Sos de faina

Share Button

Ingrediente:

  • 1/2 lingura unt sau ulei,
  • 1 lingura faina,
  • 2 cesti zeama de carne,
  • cateva frunze de patrunjel,
  • sare.

Mod de preparare:

Se face un rantas din unt sau ulei si faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu. Se adauga frunze de patrunjel si daca avem la indemana, pielite si picioare de la 4 – 5 ciuperci foarte bine spalate. Din cand in cand se ia cu o lingura pielita care se formeaza la suprafata. Trebuie sa fiarba aproape o ora. Cand este gata se trece prin sita.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.