Snitel picant

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 600 gr. pulpa de porc,
  • 3 oua,
  • 2 dl ulei,
  • 2 linguri pesmet,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura mustar,
  • 1 cescuta lapte,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru snitele, se ungecu ulei, se presara cu piper, se pudreaza bine cu pesmet si se pun una peste alta. Intr-un castron se bat ouale cu putina sare, se adauga mustarul, faina, laptele si o lingura de ulei. In compozitia astfel preparata se inmoaie pe rind fiecare snitel si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.

Mod de servire:

Cind sint gata, snitelele se servesc calde cu cartofi cu unt sau piure de cartofi.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.