Sirop din coji de portocale

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1 l apa,
  • 1 1/2 kg zahar,
  • 2 lamii mari,
  • 1 kg portocale.

Mod de preparare:

Apa se fierbe cu zaharul si zeama de lamiie (100 ml) sau cu un plic (o lingurita) sare de lamiie.Dupa ce s-a racit, in sirop se pune coaja de portocale (numai la suprafata acestora), rasa prin razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine, se lasa sa stea 4-5 zile, apoi se filtreaza si se toarna in sticle, ca in reteta precedenta.Se bea cu apa minerala sau cu sifon.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.