Scovergi cu iaurt

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

1 pahar iaurt, 400 gr. faina, 2 oua, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, sare.

Preparare:

Se bat ouale spuma si se amesteca cu iaurtul si putina sare. Se stinge bicarbonatul cu zeama de lamaie si se adauga peste compozitie. Se adauga treptat faina, se incorporeaza si apoi se framanta. Aluatul se imparte in 8 bucati si se intinde cu vergeaua. Scovergile se prajesc in ulei incins, pe ambele parti pana devin auri.

Se pot servi cu dulceturi. Enjoy!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

3 Comments

  1. Miruna

    Auleu ce ingrasa! Dar sunt atat de bune 😀

    • Maria

      Daca doar gustam (adica mancam doar una )nu ne ingrasam :))

  2. AncA

    Scovergile imi aduc aminte de copilarie. Le mancam cu branza sarata si uneori cu smantana. Dar Miruna are dreptate – dauneaza grav siluetei… 🙁

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.