Saslik

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • carne de miel sau de oaie (500 g),
  • slanina (150 g),
  • rosii (4),
  • ardei gras (3),
  • sare,
  • piper,
  • orez (200 g),
  • ulei (3 linguri),
  • lamii (3).

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucatele mici si se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins.

kurtmann.ro

Servire:

Saslikul se serveste insotit de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamii.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.