Sarmalute din piept de curcan

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg piept de curcan,
  • 2 cepe,
  • 2 kg orez,
  • o felie de piine,
  • 40 frunze de vita,
  • 3 linguri suc de rosii,
  • marar,
  • sare,
  • piper.

Preparare:

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de piine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera totul cu apa. Se pune la fiert si cind sunt aproape gata se adauga sucul de rosii. Se servesc cu mamaliguta si smintina.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.