Saramura dobrogeana

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 2 kg peste,
  • 50 ml ulei,
  • 1 legatura verdeata,
  • boia de ardei,
  • sare,
  • ardei iute.

Mod de preparare:

Pestele se curata de solzi si intestine, se spala, se scurge, apoi se frige pe un gratar incins uns cu grasime, pe ambele parti, pana se patrunde bine in interior. Saramura se pregateste cu apa calda, ulei, boia, ardei iute taiat marunt; se lasa sa fiarba si se adauga peste pestele fript, continuand firberea inca 5 minute. La servire se adauga verdeata taiata marunt.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

1 Comment

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.