Salata din paste fainoase cu creveti

Share Button

Ingrediente:

  • 500 gr paste fainoase,
  • 1 lingura ulei,
  • 300 gr creveti decorticati,
  • 3 linguri maioneza,
  • 1 lingura ketchup,
  • 1 ceapa taiata marunt,
  • 1 lingurita sos englezesc,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura marar,
  • patrunjel verde ptr decorat.

Mod de preparare:

Pastele fainoase se fierb in apa clocotita, cu sare, cu o lingurita de ulei, se scurg si se racesc. Crevetii se fierb in putina apa clocotita timp de 4 min., se scurg, se racesc, apoi se amesteca cu pastele si celelalte ingrediente. Se da gust cu sare si piper si se decoreaza. Preparatul se serveste rece.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.