Salata de vinete

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 3 vinete (1 kg),
  • 1 galbenus,
  • 150 ml de ulei,
  • o lingurita zeama de lamiie sau otet,
  • o lingura de ceapa rasa fin,
  • sare.

Mod de preparare:

Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei pregatiti maioneza. Coaceti vinetele pe jar viu sau pe flacara, curatati-le si tocati-le bine. Cind vinetele tocate s-au racit, combinati-le cu maioneza, ceapa rasa si potriviti de sare. Puneti vinetele pe platou si decorati cu felii de rosii si patrunjel verde.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.