Salata de sfecla rosie

Share Button

Ingrediente:

  • 2-3 radacini de sfecla,
  • 2 linguri ulei,
  • 1/4 pahar otet,
  • piper,
  • sare,
  • marar,
  • patrunjel.

Mod de preparare:

Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adauga ulei, otet, se amesteca si se aranjeaza in salatiera. Se presara apoi cu marar sau cu patrunjel verde tocat marunt. Salata de sfecla se poate prepara si cu cartofi. In acest caz se iau cantitati egale de sfecla si cartofi.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste la carne fripta sau fiarta.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.