Salata de portocale

Share Button

Ingrediente:

  • 2 portocale mari,
  • 3-4 mere,
  • un pahar mic de vin alb,
  • sec,
  • rom (intr-un pahar mic),
  • 2-3 linguri de zahar.

Mod de preparare:

Curatati fructele de coaja, taiati merele, iar portocalele desfaceti-le in felii si aranjati-le in salatiera. Puneti vinul intr-un ibric si clocotiti-l un minut impreuna cu zaharul. Luati ibricul de pe foc, adaugati romul si turnati amestecul fierbinte peste fructe.

Servire:

Serviti salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.