Salata de ciuperci

Share Button

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 linguri otet,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala si se pun sa fiarba in apa cat sa Ie cuprinda, cu sare si putin otet. Cand sunt gata, se scurg si se taie in felii nu prea subtiri. Se face sosul din ulei, otet, sare si piper, ca pentru orice salata, si se amesteca. Se adauga patrunjel verde, taiat foarte fin. La fel se pregateste salata de ciuperci sau de urechiuse, care se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.