Salata de carne de pasare "Key West"

kurtmann.ro
Share Button

Timp de preparare: cca 1/4 ora.
Cca 320 kcal/portie.
Se serveste cu paine neagra.

Ingrediente:

  • 800 g piept de pui fript la grill, fara piele si oase,
  • 4 grapefruit-uri roz,
  • 6 morcovi,
  • 4 dovlecei mici (zucchini),
  • 600 g iaurt slab (1,5% grasime),
  • praf de curry,
  • coriandru macinat,
  • chimen macinat,
  • cimbru faramitat,
  • sare,
  • 3 l.s. zeama de lamaie,
  • 200 g salata asortata (produs finit).

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii se razuiesc (nu prea marunt). Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu cimbrul si cu sarea. La urma se adauga zeama de lamaie. Romburile de grepfrut, morcovul, dovlecelul se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat. Salata asortata se asaza pe un platou mare. Mixtura din grepfrut si legume se pune peste salata. Cuburile de piept de pui se aranjeaza peste compozitie.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.