Salata cu pui si sunca

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 500 g cartofi,
  • 200 g piept de pui,
  • 100 g sunca presata,
  • 1 legatura ridichi,
  • 2 legaturi ceapa verde,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 200 g maioneza,
  • 100 g smantana.

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja, dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie in rondele potrivite ca grosime. Ridichiile se taie rondele. Ceapa se taie fideluta dupa care care se toaca fin patrunjelul. Se face un sos din maioneza cu smantana, sarea, piperul dupa care se amesteca cu legumele si carnea cu grija pentru a nu se zdrobi. Se serveste proaspata.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.