Salata cu peste afumat

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 500 g cartofi,
  • 200 g peste afumat,
  • 200 g maioneza,
  • 200 g castraveti murati,
  • 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja se decojesc si se lasa la racit. Cand s-au racit se taie cubulete. Pestele se curata de oase si pielita cu solzi. Castraveti se taie cubulete si se storc de zeama. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Se poate orna cu feliute de masline si verdeata.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.