Salata cu peste

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • o scrumbie afumata de 600-700 g,
  • 1 lamaie,
  • 3 cepe potrivite,
  • sare,
  • piper,
  • 2 rosii,
  • patrunjel,
  • 300 g de maioneza.

Mod de preparare:

Alegeti fileurile, taiati-le in cuburi mici si puneti-le in salatiera. Adaugati ceapa taiata fin, asezonati cu zeama de lamaie, potriviti de sare si piper. Decorati salata cu felii de rosii proaspete, patrunjel verde si aplicati-i de jur-imprejur o coroana de maioneza.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.