Salata bulgareasca

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1kg gogonele,
  • 1kg gogosari,
  • 1kg kapia,
  • 1kg morcovi,
  • 1 kg ceapa.

Mod de preparare:

Legumele se taie fideluta si se oparesc in 350ml otet, 500ml apa, 250ml zahar, 1 lingura sare, mirodenii (foaie de dafin, boabe de mustar, piper, cimbru). Se strecoara si in timp ce se racesc, separat se prepara un sos de mustar cu care se amesteca cand sunt reci. Sosul de mustar se prepara din 400g mustar si 500ml ulei. Se pastreaza in borcane mici capsate.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.