Salata andaluza

Share Button

Ingrediente:

  • o ceasca orez,
  • 3 cesti apa,
  • 1/2 lingurita de vegeta,
  • o rosie mare,
  • un ardei verde,
  • o ceapa,
  • 5-10 catei usturoi (depinde cat sunt de mari),
  • ulei,
  • piper,
  • sare,
  • suc de lamaie.

Mod de preparare:

Se fierbe orezul in apa cu vegeta; e important sa nu se amestece, ca sa nu se terciuiasca orezul; se taie rosiile si ardeiul in bucatele mici iar ceapa solzisori fini si se amesteca cu sare ulei si sucul de lamaie dupa gust. Se taie in felii foarte fine usturoiul si se amesteca cu orezul rece. Se lasa amesteca apoi toate ingredientele si se lasa la rece un sfert de ora. Trebuie consumata in cateva ore caci altfel se acreste.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.