Rulada din carne

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • bucati mici de friptura,
  • 2 cartofi cruzi,
  • o felie de piine,
  • lapte,
  • ceapa,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde,
  • sos condimentat.

Mod de preparare:

Dati prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie. In compozitie adaugati 1-2 oua crude, sare, piper si patrunjel verde tocat. Ungeti o forma de chec, puneti pasta obtinuta si dati-o la cuptorul cu foc mic. Stropiti preparatul cu o ceasca de sos condimentat si cind acesta se aureste (prinde coaja) inchideti focul. Dupa citeva ore, taiati aceasta delicioasa rulada de carne in felii subtiri.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.