Rulada de vitel in sos tomat

Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • ½ legatura de busuioc,
  • 8 bucati subtiri de snitel (a circa 80g),
  • sare,
  • piper,
  • 200g branza Ricotta,
  • 1 lingura de unt,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 150ml sos pentru friptura (conserva),
  • pasta de rosii (370g),
  • 1 lingura capere.

Mod de preparare:

Spalati busuiocul, scurgeti-l si rupeti-i frunzulite-le. Spalati carnea, stergeti-o cu un prosop si condimentati-o cu sare si piper. Ungeti bucati-le de snitel cu Ricotta si asezati pe fiecare cate 2-3 frunzulite de busuioc. Rulati carnea. Incingeti uleiul de masline si untul si prajiti rondelele de vitel. Adaugati sosul si rosiile si lasati totul sa fiarba inabusit 15 minute. Scoateti ruladele si pastrati-le la cald. Condimentati sosul cu sare si piper, dupa gust. Adaugati caperele si mai dati amestecul in clocot  inca o data. Turnati sosul peste ruladele calde si ornati totul cu busuiocul ramas. Mancati cu garnitura de piure sau orez.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.