Rulada de porc cu umplutura de legume

Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 1 legatura de zarzavat pentru supa,
  • 1 lingura unt,
  • 1 lingura smantana,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara rasa,
  • 4 bucati snitel subtire (a circa 180g),
  • 2 linguri grasime,
  • 250ml supa instant,
  • 1 lingura faina.

Mod de preparare:

Spalati zarzavatul, curatati-l si tocati-l marunt. Caliti-l circa 5 minute in ulei. Amestecati cu smantana. Condimentati cu sare, piper si nucsoara. Spalati carnea, stergeti-o si condimentati-o. Ungeti bucatile cu ¾ din zarzavatul cu smantana. Rulati si fixati carnea, apoi prajiti-o in grasime incinsa. Adaugati supa instant si lasati totul sa fiarba inabusit circa 20 de minute, la foc mic. Scoateti ruladele si legati cu faina sosul ramas de la acesta. Adaugati si restul de ¼ de zarzavat cu smantana apoi condimentati totul. Turnati sosul peste rulade si presarati patrunjel. Adaugati piure de cartofi ca garnitura.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.