Rulada cu varza rosie

Share Button

Ingrediente:

  • varza rosie (1),
  • sare,
  • otet,
  • oua (3),
  • piper,
  • mustar.

Mod de preparare:

Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de tocat salamul, apoi se amesteca tocatura cu oul, piine muiata in apa si bine stoarsa, sarea, piperul si mustarul. Se pune putina umplutura pe fiecare foaie de varza, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Intr-o cratita in care s-a topit margarina se pun sa se prajeasca usor bucatelele de slanina. Ruladele se aseaza intr-o cratita, se adauga putina sare calda si se lasa sa fiarba inabusit.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Cind se servesc se toarna peste ele bucatele de slanina prajita.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.