Rinichi cu vin negru

Share Button

Ingrediente:

10 rinichi de oaie, 2 dl de vin negru, sare, piper negru, 2 dl smantana fermentata, 5 bucati de paine, putin mustar, patrunjel, unt sau ulei.

Rinichii se curata bine, se spala, se taie pe jumatate si se pun la prajit. Se prajesc bine, se sareaza, se pipereaza, se scot din tigaie si in sosul ramas se pune smantana, vinul, mustarul si patrunjelul si se mai lasa putin pe foc. Separat prajiti feliile de paine, peste care puneti rinichii si apoi turnati sosul. Astfel aranjate
feliile de paine se mai pot baga putin la cuptor.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.