Rinichi cu rosii

Share Button

Ingrediente:

1/2 kg rinichi de porc, 4 rosii, 2 cepe, cativa catei de usturoi, sare, piper negru.

Rinichii se curata, se spala, se taie la jumatate si se pun in apa rece o ora, dupa care se taie in feliute subtiri. Se pun cepele taiate marunt la prajit impreuna cu rinichii. Adaugati usturoiul maruntit si lasati la distuit pana se inmoaie rinichii. Adaugati rosiile taiate cubulete si lasati la distuit pana mai scade apa de la rosii. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se servesc cu cartofi natur.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.