Ravania

Share Button

Ingrediente:

8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de gris, 4 linguri de faina.

Pentru sirop:

kurtmann.ro

1,5 l apa, 650 g zahar.

Se bat spuma albusurile. Se bat spuma galbenusurile cu zaharul dupa care se adauga grisul si faina iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se unge si tapeteaza o tava si se pune compozitia in ea. In cuptorul incalzit la 200 de grade Celsius se lasa compozitia pentru 10 minute. Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Din zahar si apa se face un sirop care se toarna fierbinte peste tava unde compozitia s-a racit. Tava se reintroduce in cuptorul unde s-a stins focul pentru a se raci.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.