Ratatouille cu carne de porc

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 vanata,
  • 2 dovlecei,
  • 3 cepe (toate taiate rondele),
  • 2 ardei verzi grasi si 1 ardei rosu (taiati bucati mari),
  • 3-4 catei de usturoi taiati felii subtiri,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 legatura patrunjel taiat fin,
  • 500 gr pulpa porc taiata cuburi mici,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita de oregano.

Mod de preparare:

Carnea se inabusa impreuna cu o lingura ulei, sare si piper, timp de 10 min. Se adauga peste carne legumele taiate si condimentate. Se acopera cu un capac si se inabusa la foc foarte mic, 15-20 min. La sfarsit se adauga usturoiul si un pahar cu vin alb. Deasupra se presara patrunjel verde, taiat fin. Se pot pune si rosii taiate felii.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.