Pupi

consultanta Dan Bradu
Share Button

Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:

  • 3 iaurturi,
  • 3 pahare (aceleasi) faina,
  • 3 pahare zahar,
  • 1 cl bicarbonat,
  • 1 ou, un borcan de
    Nutella de 420 gr.,
  • ½ l lapte,
  • 200 gr. nuca de cocos

Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul, zaharul, faina, bicarbonatul si oul. Se pune aluatul in tava tapetata cu unt
si faina si se pune apoi la cuptor, 10 minute la 200 grade C si inca 25 minute la 180 grade
Celsius. Se taie patrate cind e rece. Din Nutella si lapte se prepara o crema, pe baie de abur.
In crema fierbinte se introduc cu o lingura patratele reci, se insiropeaza bine, iar apoi se scurg
usor si se trec prin nuca de cocos macinata.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.