Pulpa de curcan la tava

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • o pulpa de curcan de 1 kg,
  • 3 oua fierte,
  • o ceapa,
  • piper,
  • sare,
  • mazare din conserva,
  • 4-5 cepe de arpagic.

Mod de preparare:

Desfaceti pulpa de curcan, scoateti osul si aplatizati carnea. Dati-i cu putina sare si piper. Asezati pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, curatate de coaja si taiate in jumatati. Rulati friptura, legati-o frumos cu ata din bumbac, stropiti-o cu ulei si puneti-o in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp stropiti friptura cu sosul din tava si intoarceti-o sa se rumeneasca. Mazarea o puneti alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, pe care le-ati aurit in putina grasime. Indepartati ata de legatura si taiati friptura in felii.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.