Pui umplut cu orez

Share Button

Ingrediente:

  • 1 pui de 1 kg.,
  • 100 g. de orez,
  • 2 oua,
  • pipota si ficatul de la pui (sau mai multe),
  • ceapa,
  • piper,
  • patrunjel,
  • marar,
  • sare.

Mod de preparare:

Taiati pipota in cuburi mici , daca sint mai multe treceti-le prin masina de tocat. Tocati ceapa marunt si impreuna cu pipota (pipotele) puneti-le intr-o cratita de 1 ½ l. Caliti ceapa impreuna cu orezul 2-3 minute pe foc mic, amestecati mereu, apoi stingeti cu ½ l. de apa fierbinte. Potriviti de sare sau puneti o lingurita cu “Vegeta” si lasati sa fiarba incet, acoperit. Luati vasul de pe foc si cind lichidul este aproape rece, adaugati ficatul crud, tocat marunt, ouale, un virf de cutit de piper, marar si patrunjel tocate si 100 g de ciuperci. Puneti compozitia in pieptul puiului, umpleti-l si coaseti taietura. Dati la cuptor in tava cu putina apa si grasime si intoarceti puiul pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Cind este gata, scoateti ata.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Serviti cu salata de cruditati sau ochiuri.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.