Pui umplut cu masline verzi si cascaval

Share Button

Ingrediente:

  • piept de pui 450g,
  • cascaval 150g,
  • masline verzi 300g,
  • smantana 300g,
  • piper mozaic,
  • sare,
  • mustar.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se portioneaza, se bate foarte bine si apoi se condimenteaza. Se rade cascavalul pe razatoarea fina. Apoi se umple pieptul cu cascaval ras si cu masline verzi, fara samburi. Se ruleaza si se pune pe un gratar pana cand se rumeneste usor. Separat veti prepara sosul, din smantana, mustar si piper mozaic. Cand carnea este gata fripta, bine patrunsa, se toarna deasupra sosul. Acest preparat se serveste impreuna cu salata verde, rosii, porumb sau cu orice garnitura doriti.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.