Pui la cuptor cu sos de smintina

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 2 fileuri de piept de pui,
  • 2 pulpe (fara pielita si os),
  • sare,
  • piper,
  • 80 g ceapa,
  • 20g unt,
  • 200 g smintina,
  • 300 ml lapte,
  • amidon sau faina pentru legat sosul,
  • 300 g ciuperci,
  • 5 fire tarhon,
  • o cutie de boabe de porumb,
  • grasime pentru uns tava.

Mod de preparare:

Se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smintina si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute. Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul. Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul. Se lasa aproximativ o ora la cuptor.

kurtmann.ro

Servire:

Se serveste cu vin alb sec.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.