Pui cu sos picant

Share Button

Ingrediente:

  • pui mare (1),
  • unt (100 g),
  • ceapa (3),
  • catei de usturoi (2),
  • supa (1 l),
  • sare,
  • piper,
  • sofran (1 lingurita),
  • coriandru (1 lingurita),
  • faina (2 linguri),
  • lamiie (1).

Mod de preparare:

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat. Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina. Se amesteca incet, pina ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste mincarea foarte fierbinte.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.