Pui cu mazare verde

Share Button

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 400g piept de pui,
  • 2 cepe,
  • 1 catel de usturoi,
  • 500g conopida,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 lingurite chimen,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • 1/4 lingurita scortisoara pisata,
  • 1l supa concentrata de zarzavat (Knorr + apa),
  • 500g mazare verde,
  • 150g iaurt,
  • sare,
  • putin coriandru (facultativ),
  • 1 varf de cutit de curry.

Mod de preparare:

Se taie carnea de pui bucatele, se toaca ceapa marunt si se zdrobeste usturoiul. Conopida se alege bucatele. Se caleste in uleiul incins carnea impreuna cu ceapa, se adauga usturoiul si mirodeniile, se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga conopida si mazarea si se fierbe la foc mic inca 12 minute. Se ia cratita de pe foc si se incorporeaza putin cate putin iaurtul. Se gusta de sare si se presara frunzulite de coriandru (facultativ).

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.