Pui cu maiorana

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • un pui mijlociu transat in bucati mai mici, preferabil fara piele,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingura maiorana,
  • 500 gr. paste “Tagliatelle” sau taitei de casa lati,
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsoreaza focul.Se fierbe cca 1/2 ora. Separat se pune la fiert 1 litru de apa cu 1 lingura de ulei. Cand clocoteste se pune sarea si pasta. Se fierbe cca. 10 minute “a la dente”. Cand apa de pe pui a scazut, se pune piperul si se amesteca cu pasta strecurata.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste cald cu salata de vara dupa preferinte.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.