Pui cu fasole verde

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 pui mare,
  • 1/2kg de rosii,
  • 1 kg de fasole verde,
  • 100 ml de ulei,
  • 50 ml de vin alb,
  • piper,
  • sare,
  • patrunjel,
  • o lingurita de faina,
  • 100 g de smintina.

Mod de preparare:

Alegeti fasolea, spalati-o si puneti-o la fiert in apa ce clocoteste. Separat, taiati carnea in bucati, auriti-o pe ambele fete in grasime. In aceeasi grasime caliti ceapa, daca va place puneti si 2-3 catei de usturoi. In continuare, puneti in acest vas fasolea fiarta, apoi carnea prajita, verdeata, rosii si restul de fasole. Deasupra lasati felii de rosii si turnati supa de carne limpede sau apa calda cit sa cuprinda toata compozitia. Dati vasul la cuptor si lasati sa fiarba incet. Dupa 30 de minute, turnati faina dezlegata cu apa rece si mai lasati 5 minute.

Servire:

La masa serviti fasolea cu carne, adaugind smintina proaspata si patrunjel verde.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.