Pui cu conopida si vin alb

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1 pui mijlociu,
  • 1 conopida mijlocie,
  • 1 lingurita faina,
  • 2-3 linguri vin alb sau 1 lingura zeama de lamiie,
  • 1 pahar apa,
  • 2 linguri unt,
  • sare,
  • piper.

Preparare:

Puiul, curatat si spalat, se taie in bucati care se rumenesc intr-o cratita cu o lingura de unt. Se adauga faina si se stinge cu un pahar de apa. Se adauga vinul, sarea si piperul. Conopida, spalata si desfacuta in buchetele, se prajeste usor cu o lingura de unt si se pune peste bucatile de pui. Se lasa sa fiarba incet, acoperita, pina scade bine.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.