Pui cu ciuperci

Share Button

Ingrediente:

  • 4 copane sau 4 piepturi de pui,
  • 4 felii subtiri de costita,
  • un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete),
  • o ceapa,
  • 1 pahar cu smintina,
  • 1 pahar cu untura.

Mod de preparare:

Dezosati carnea si taiati-o in bucati late, apoi infasurati fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Fixati-le cu scobitori, puneti-le in tava si dati-le la cuptor pentru 30 de minute. Caliti apoi in grasime ceapa tocata marunt, scoateti-o pe un platou, apoi punetila calit ciupercile, adaugati sare si piper si acoperiti vasul lasat la foc mic. Intre bucatile de carne puneti ciupercile cu ceapa si mai lasati la cuptor timp de 5 minute.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Serviti cu smintina.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.