Praz la cuptor

Share Button

Ingrediente:

800 g praz, 200 g branza de oaie, 20 g ulei, 2 oua, 40 g faina, piper negru, 1/4 l lapte, sare.

Prazul se spala, se taie in rondele mai groase, de circa 2 cm, se pune la fiert in apa sarata si dupa aceea la scurs. Intr-un vas care merge la cuptor se pune jumatate din cantitatea de praz, pe deasupra branza faramitata si apoi restul de praz. Separat se amesteca laptele cu ouale, cu sarea si cu piperul si acest amestec se toarna in tava peste praz. Este gata cand s-a rumenit. Se serveste cu aivar iute si muraturi.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.