Prajitura fina

consultanta Dan Bradu
Share Button

Timp de preparare: 1 h 30 min
Ingrediente:
Pandispan:

  • 4 oua;
  • 150 g zahar;
  • 200 g faina;
  • o lingurita bicarbonat de sodiu stins

Crema:

  • 130 g nuci macinate;
  • 1-2 lingura cu varf margarina;
  • o lingura cacao;
  • 50 ml esenta rom;
  • 150 ml sirop zahar ars, fiert si racit;
  • gem de caise;
  • un pachet frisca

Mod de preparare:
Pandispan:
Ouale se amesteca cu zaharul si se bat foarte bine. Se adauga faina treptat, apoi bicarbonatul
de sodiu. Compozitia se pune inte-o tava dreptunghiulara ( L 33 cm – l 21 cm),unsa si tapetata
cu faina si se da la cuptor la foc mic.
Pandispanul copt si racit se taie de-a lungul la jumatate. Partea de deasupra se farimiteaza
intr-un castron peste care se pune siropul,esenta de rom,nuci cacao margarina si se amesteca
bine.
Peste blatul ramas se intinde gemul de caise in strat subtire peste care se intinde compozitia
de mai sus si un alt strat de frisca. Se rade ciocolata deasupra sau nuca de cocos.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.