Prajitura cu caise

Share Button

Ingrediente (pentru 8 persoane):

  • 120 g zahar,
  • putina apa,
  • 1 kg caise,
  • 4 oua,
  • inca 150 g zahar,
  • 180 g unt topit,
  • 150 g faina,
  • 1/2 plic zahar vanilat.

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 180º. Preparati un sos caramel din 120 g de zahar si putina apa si umeziti cu el o forma cu peretii detasabili. Asezati apoi caisele in forma, cu partea bombata in jos. Bateti ouale cu 150 g de zahar, adaugati untul topit, faina si zaharul vanilat si turnati aluatul astfel obtinut peste caise. Dati prajitura 30-40 de minute la cuptor, lasati-o sa se odihneasca 10 minute inainte de a o rasturna si serviti-o calduta.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.